Loading

wait a moment

Als ik mag kiezen, doe dan maar de Duitse

Ik hoorde laatst een geweldig verhaal dat afkomstig is uit het bedrijf van een familielid van mij. Het verhaal gaat over het uitkiezen van een financial lease pakket. Het bedrijf waar het namelijk over gaat is een echte ‘mannen-club’. Dit bedrijf is op een punt gekomen dat ze graag in zakelijk wagens willen rijden. Het was namelijk niet meer heel professioneel om bij de klant in een auto Volkswagen aan te komen. Het bedrijf is flink gegroeid en heeft ondertussen de middelen om financial lease aan te gaan. Dit begon echter een flinke discussie binnen het bedrijf en dan voornamelijk tussen de directeurs. Want wat voor auto’s wil je dan gaan leasen. Als ik het was geweest had ik op een site zoals lease.auto gekeken naar welke opties je precies hebt. Er is namelijk niet wat je niet online kan vinden. Websites zoals lease.auto laten een duidelijk aanbod zien. Alleen lag het probleem niet bij het aanbod van de financial lease auto’s.

 

Worden we Duits of Japans?

Het bedrijf heeft twee directeuren en zij kunnen nog wel eens van mening verschillen. Zo ook op het gebied van auto’s. De één van vindt namelijk dat het goed genoeg is om een aantal mooie Volkswagen Golfs te kopen en dan is het hele probleem opgelost. De ander is het daar niet mee eens, hij zegt een hekel te hebben aan alles wat Duits is, en zo ook Duitse auto’s. Financial lease heeft een ruim aanbod, lease.auto zal je dit zeker ook vertellen. Maar dan moet het wel duidelijk zijn wat je wilt leasen. Mijn familielid, de voorstander van de Duitse auto’s vindt dat de normale zakelijke uitstraling het beste past bij het bedrijf. Zijn compagnon heeft helemaal niets met Duitsland of met auto’s en wilt de financial lease zo goedkoop mogelijk. Als het aan hem krijgt iedereen straks een tweedehands Toyota Aygo. Financial lease moet voor hem vooral goedkoop zijn.

 

Wat maakt het uit?

Je kan je afvragen waarom ze zo moeilijk doen. Maar de auto waar je mee aan komt rijden voor je verkoopgesprek verteld heel veel over het bedrijf. Dus hier moet een goede keuze worden gemaakt. Wij als familie adviseerde hun om een middenweg te vinden, letterlijk, en dan maar voor een Spaanse of Franse auto te gaan. Lease.auto kan ze hier alles over vertellen. Financial lease hoeft namelijk helemaal niet moeilijk te zijn. Websites zoals lease.auto geven je alle informatie die je nodig hebt. Alleen moet je het dan wel eens zijn over welk soort auto het gaat worden en waar ze vandaan komen. Dit is een probleem dat zelfs lease.auto niet voor hun kan oplossen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *