Auto laten behandelen

Auto poetsen in Zwolle

Je bent vast wel eens voor je auto in een wasstraat geweest omdat je een belangrijke afspraak hebt of dat je gewoon in een mooie, verzorgde auto wil rijden. Helaas brengt zo’n beurt bij een wasstraat niet alleen maar voordelen met zich mee. Zo maken de borstels kleine krasjes op de lak en wil jij als autoliefhebber dit graag voorkomen.

Coating aanbrengen

Je kan ervoor kiezen om de auto te laten behandelen door een cardetailing bedrijf. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van een coatinglaag om zo je lak te beschermen tegen agressieve invloeden van buitenaf. Van den Brink Cardetailing is een specialist op het gebied van glascoating.

Door de hardheid van de (glas)coating beschermt dit de lak tegen krassen van de wasstraat en tevens tegen gebruikssporen.

Polijsten

Ook kan je ervoor kiezen om de lak van je auto te laten polijsten om zo je auto zo goed als nieuw te laten lijken! Hiervoor wordt een polijstmachine gebruikt in combinatie met polijstpasta. Zodoende wordt het vuil losgewreven en wordt het oppervlak geëgaliseerd. 

Showroomklaar

Ten slotte kan je ervoor kiezen om de auto’s showroomklaar te maken. Wanneer je een autobedrijf bezit en je de auto’s in je showroom wat beter uit de verf wil laten komen kan je ervoor kiezen om deze te laten behandelen. Je kan er dan bijvoorbeeld voor kiezen om de auto’s licht te laten polijsten, wax aan te brengen en het interieur grondig te reinigen. Wil je je auto poetsen in Zwolle? Kom dan langs bij Van den Brink Cardetailing. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *