Besparen op vervoerskosten

bmw motor

De benzineprijzen breken record na record. Toch blijft het fijn om over eigen vervoer te beschikken. Nu is een fiets (of een elektrische fiets) prima, maar niet als je dagelijks meer dan 60 kilometer per dag moet afleggen. In deze blog gaan we daarom in op meerdere vormen van vervoer die relatief goed te betalen zijn. 

Ruil je auto in voor een motor! 

Een auto is fijn, maar kost heel wat geld. De maandelijkse verzekering, wegenbelasting en de kosten voor de brandstof. Nu komen deze kosten ook om de hoek kijken als je besluit om motor te gaan rijden. Toch kun je een hoop kosten besparen door motor te gaan rijden in plaats van een auto. Motorrijden is in veel gevallen namelijk goedkoper dan het rijden van een auto. Zo is een motorverzekering in veel gevallen een stuk goedkoper dan een autoverzekering. Op zoek naar een goede, betrouwbare motor? Ga naar de dichtstbijzijnde bmw motorzaak en schaf een mooie motor aan. Wist je dat bmw motoronderdelen ook een stuk goedkoper zijn dan onderdelen voor een auto? Besparen? Ga dan voor een bmw motor occasion

Maak gebruik van een deelauto 

Is een motor niets voor jou, maar wil je toch besparen? Doe je auto de deur uit en ga voor een deelauto! Deelauto’s zijn in veel steden beschikbaar. Het voordeel van een deelauto is dat je kunt besparen op de volgende kosten: 

  • Kosten voor wegenbelasting
  • Kosten voor de autoverzekering 

Het enige wat overblijft zijn de brandstofkosten. Deze zijn natuurlijk nog steeds hoog, maar je bent in elk geval geen vaste maandelijkse kosten meer kwijt aan je auto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *