Loading

wait a moment

De duurste auto’s ter wereld

bugatti

Autorijden is leuk. Althans, dat vinden veel mensen. Een auto zorgt voor vrijheid. Je kunt immers gaan en staan waar je wil, zonder afhankelijk van een ander te zijn. Vergelijk het maar eens met het openbaar vervoer. Als je met het openbaar vervoer reist, heb je vaak meerdere vervoersmiddelen nodig. Zoals de fiets, de bus én de trein om op je bestemming aan te komen. Met een auto heb je hier geen last van. Aan een auto kun je veel geld kwijt zijn, maar je kunt er ook voor kiezen om een deelauto te rijden. Dan geniet je van dezelfde vrijheid zonder hier maandelijks veel geld aan kwijt te zijn.

De mensen die onderstaande auto’s kunnen betalen zijn niet uit op bezuiniging.

De Bugatti La Voiture Noire
De Bugatti La Voiture Noire heeft een aanschafwaarde van maar liefst 18,7 miljoen dollar! De auto is uitgerust met een 8.0-liter turbomotor en beschikt over een vermogen van maar liefst 1479 pk. Deze luxe bolide is voorzien van 6 (!) uitlaatpijpen. Het is een prachtige sportwaren, je moet er wel flink voor in de buidel tasten. Heb je het geld er niet voor over? Carsharing is misschien een optie voor jou!

De Rolls Royce Sweptail
Rolls Royce wordt door velen gezien als het meest luxe automerk ter wereld. Op verzoek van een verzamelaar is de Rolls Royce Sweptail gemaakt in 2017. Veel details over de auto zijn niet bekend. Wel weten we dat er een flink prijskaartje aan hangt. De auto heeft maar liefst 13 miljoen dollar gekost!

Twee hele dure auto’s, dus! Meer weten over auto’s of over fleetmanagement? Lees gerust verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *