Loading

wait a moment

De lente komt eraan

motor kopen

Het zal niet lang meer duren of de kou, de regen en de wind maken plaats voor een klein zonnetje en een iets hogere temperatuur van een graadje of 15. Ideaal weer om de motor maar weer eens tevoorschijn te toveren en er lekker op uit te gaan.

Motorseizoen

Vaak wordt de motor rond eind september ergens opgeborgen, in de schuur of garage, of een andere plek waar men zijn of haar motor kan stallen. Vaak onder een hoes, zodat er niks mee kan gebeuren. Vele motorrijders rijden namelijk niet in de koudere periode, er is meer kans op gladheid en het is ook behoorlijk fris om met een graad of 5 op de motor te zitten. Eenmaal als het voorjaar aanbreekt, begint het toch wel weer bij vele motorrijders te kriebelen. Vaak bij het eerste zonnige weekend zie je alweer vele motorrijders op de weg. Alleen, of in groepjes, ze genieten er met volle teugen van.

Ontwikkelingen

Naast het feit dat het kriebelt om weer motor te gaan rijden, kriebelt er ook nog iets anders. Als motorrijder en motorliefhebber ben je ieder seizoen ook wel even aan het rondneuzen naar een nieuwe motor, eentje met meer vermogen, of een ander merk. Ditzelfde geldt natuurlijk ook voor de uitrusting. Ieder jaar zijn er weer nieuwe type helmen of uitrusting ontwikkeld, ook steeds meer met diverse technische snufjes. Ruimte voor een GoPro camera of een ingebouwde headset.

Gebben Motoren

Bij Gebben Motoren kun je terecht voor al je motor gear. Gebben Motoren is de grootste Yamaha dealer van Nederland. Met een ruim assortiment aan nieuwe motoren, motoroccasions, motorkleding en motoronderdelen, is Gebben Motoren de plek om fysiek óf online te kunnen slagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *