Loading

wait a moment

De particuliere verkoop van je auto

ford f 150 raptor

Je kunt nu snel, zorgeloos en veilig je auto particulier verkopen. Samen met jou bepalen we de exacte en realistische verkoopprijs van je voertuig. Deze bepalen we op basis van een inspectie en inspectierapport, marktgegevens en overige kenmerken van de auto. Door onze aanpak en ervaring, ben je ervan verzekerd dat de verkoopprijs realistisch en marktconform is. Zo hebben we al veel mensen geholpen met auto verkopen particulier.

Je wordt helemaal ontzorgd

Nadat de prijs is vastgesteld, is deze ook niet meer onderhandelbaar. Dat is fijn, want dit scheelt je in sommige gevallen veel tijd. We zorgen voor een mooie, uitgebreide advertentie en professionele foto’s van de auto. Op deze manier krijgen potentiële kopers een goed en betrouwbaar beeld van de auto. Daarnaast vergroot dit de kans op een snelle verkoop. We helpen je met het beantwoorden van vragen van kopers en we brengen je alleen in contact met echt geïnteresseerde kopers. We laten ze bijvoorbeeld een aanbetaling doen, zodat we zeker weten dat ze serieuze interesse hebben. Een auto verkopen particulier was nog nooit zo eenvoudig.  

Tot slot de verkoop 

Als we uiteindelijk een koper hebben gevonden, dan helpen we je met de afwikkeling van de verkooptransactie. We plannen in overleg een afspraak met de koper, op een tijdstip en locatie naar eigen keuze. We bieden je tevens de mogelijkheid om af te spreken bij één van de honderden Kentekenloketten in Nederland. Door de uitgebreide documentatie en het betrouwbare inspectierapport, is de kans dat de auto niet aan de verwachtingen van de koper voldoet minimaal. Daarnaast helpen we je met de administratieve afhandeling rond het kenteken, de tenaamstelling, vrijwaring en de betaling. We zijn zes dagen per week per mail, telefoon en via chat bereikbaar voor al je vragen en opmerkingen. Je kunt met onze hulp dus snel, succes en zonder zorgen je auto verkopen particulier!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *