Loading

wait a moment

Een elektrische bakfiets, wat is het voordeel?

Bakfiets

Erg veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om een elektrische bakfiets aan te schaffen. Dit heeft vooral te maken met de verschillende voordelen van deze fiets. Doordat de fiets erg wendbaar is en op het fietspad mag rijden, kun je overal makkelijk komen. Daarnaast kun je er ook nog eens voor kiezen om verre afstanden te rijden door middel van een bakfiets. Echter, het is wel belangrijk om er rekening mee te houden dat je de bakfiets op een goede manier gebruikt. Wanneer je in de Randstad woont, is een bakfiets een ideaal alternatief voor de scooter en voor de auto.

Minder uitstoot van koolstofdioxide

Naast dat een elektrische bakfiets erg praktisch is, is deze fiets ook nog eens goed voor het milieu. In veel gevallen stoot een auto erg veel koolstofdioxide uit. Dit is gelukkig niet het geval wanneer je met een elektrische bakfiets fiets. Dit is natuurlijk veel beter voor het milieu. Echter, het is wel belangrijk om er rekening mee te houden dat deze fiets ook geproduceerd moet worden. Probeer dus de instructies van het opladen te volgen. Hierdoor heeft de accu een zo lang mogelijke levensduur. 

Bakfiets

Extreme afstanden? Doe de accu upgrade

Wanneer je graag extreme afstanden wilt gaan fietsen, kun je er ook voor kiezen om een accu upgrade te doen. Het voordeel van deze upgrade is dat je zorgeloos overal naar toe kunt fietsen, zonder dat je jezelf zorgen hoeft te maken over de status van je accu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *