Een heftruck van Linde aanschaffen?

Ben je op zoek naar een heftruck? Bij Van Dijk Heftrucks in Genemuiden kun je terecht voor het kopen, het huren of het leasen van verschillende soorten heftrucks. Hierbij kun je denken aan pallettrucks, reachtrucks of stapelaars. Allemaal van het merk Linde. Dus ben je op zoek naar een Linde heftruck, bekijk dan het complete aanbod bij Van Dijk Heftrucks. 

Pallettrucks

Laden en lossen gaat probleemloos met de Linde pallettrucks bij Van Dijk Heftrucks. Deze heftrucks zijn gebouwd voor in iedere omgeving waarbij regelmatig pallets verplaatst moeten worden. De pallet heftrucks van Linde zijn bekend vanwege de veelzijdigheid en veiligheid van de transportmiddelen. Verder zijn deze heftruck eenvoudig in gebruik door de uitstekende ergonomische eigenschappen van de modellen. Naast de reguliere modellen heeft Linde ook elektrische pallettrucks die speciaal ontworpen zijn voor intensieve industriĆ«le toepassingen. Hierbij kun je denken aan laden en lossen, rangeren en snelle pallet-omslag. Ook de elektrische pallettrucks komen in verschillende uitrustingen. Zo kun je kiezen voor een pallettruck met of zonder sta-platform. 

Stapelaars

De stapelaars van het merk Linde biedt een aantal voordelen voor de bestuurder. Het belangrijkste voordeel is dat je met een stapelaar optimaal zicht hebt, doordat de stapelaar aandachtig en gedetailleerd ontworpen is. Hierdoor zijn de stapelaars over het algemeen ook veiliger en productiever. Verder zijn de stapelaars zeer handelbaar. Deze transportmiddelen zijn veelzijdig inzetbaar en geschikt voor op ieder vloeroppervlak. 

Reachtruck

Reachtrucks zijn speciaal ontwikkeld om in de gangpaden tussen stellingen makkelijker te kunnen werken. Door de plaatsing van de wielen kunnen deze trucks makkelijker draaien en manoeuvreren. De vork van deze heftruck zit in plaats van aan de voorkant bij deze truck aan de zijkant. Dit zorgt ervoor dat deze vervoersmiddelen gebruikt kunnen worden in smallere ruimtes. Reachtrucks kunnen wel alleen binnen worden gebruikt. 

Complete aanbod of meer informatie

Benieuwd naar het complete aanbod van Van Dijk Heftrucks? Een heftruck leasen of kopen? Neem dan een kijkje op de website. Voor meer informatie kun je ook op de site kijken of contact opnemen via de mail of telefoon. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *