Ga ook voor de vrijheid met een chopper

Je springt op je chopper en je rijd weg met de wind door je haren heen, voel de vrijheid die je hebt met een e-chopper kopen. Maar de chopper heeft natuurlijk nog meer voordelen dan dit alleen, je helpt ook mee om de CO2 uitstoot te beperken en een schoner milieu te creëren. Je hoeft niet bang te zijn dat je geen flitsend model hebt, want de choppers zijn stoer en modern uitgevoerd zodat je er overal mee aan kunt komen.

Kies de gewenste kleur

De kleur bij een e-chopper kopen kun je zelf uitkiezen, waar de een kiest voor knalgeel kiest de ander voor een niet zo opvallende kleur. Bij de Black Edition geniet je niet alleen van prachtig zwarte velgen en het frame, maar ook van de verschillende onderdelen welke in kleur zijn meegespoten. Bij de Regular Edition zijn alleen de twee spatborden voorzien van een andere kleur, en zijn de velgen een andere kleur. Welk model e-chopper je ook kiest, dat je flitsend over de weg gaat is een zekerheid.

De beste features

Natuurlijk wil je met een e-chopper kopen ook een beetje de blits maken, met de geweldige features is dit een fluitje van een cent. Het digitale display welke ook af te lezen is in het donker, geeft aan wanneer er een storing is. Ook de snelheid en de afstand die is afgelegd kun je eenvoudig aflezen, ook de verlichting en de parkeerbeveiliging worden aangegeven. Onderweg een route kiezen kan met de universele smartphonehouder, omdat er een USB aansluiting aanwezig is laad je onderweg ook je toestel snel op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *