Loading

wait a moment

LED Stripverlichting

Als het gaat om het creëren van een moderne en verlichte omgeving, zijn LED strips het meest populair. Of ze nu verborgen of zichtbaar zijn, ze geven de kamer een nieuwe stijl.

Decoratie en verlichting gaan hier hand in hand, en dat is de reden waarom de LED strip zich op de markt heeft onderscheiden. Door functionaliteit en stijl te verenigen, hebben ze de voorkeur gekregen bij het inrichten van een omgeving. Als u meer wilt weten over deze trend, lees dan verder!

Wat is het?

De LED-strip is een lichtbron die wordt vervaardigd in de vorm van een flexibele strip, en zijn voornaamste kenmerk is dat hij tegelijkertijd verlicht en decoreert.

LED-strips van INTOLED zijn sleutelelementen in omgevingen die belang hechten aan dynamische oplossingen en natuurlijkheid, en vervullen de rol van aanvullend licht in decoratieve omgevingen met een eenvoudige installatie en in een grote verscheidenheid aan kleuren.

Met rollen van 5 en 25 meter en kleurtemperaturen van 3000K, 6500K en RGB kunnen ze in diverse omgevingen worden geïnstalleerd. Residentiële omgevingen (zoals slaapkamers, woonkamers en keukens) en commerciële omgevingen (zoals restaurants en bars), alsmede externe omgevingen, zoals balkons en gevels.

Hoe te gebruiken in decoratie

Er zijn verschillende manieren om de LED-strip te gebruiken in residentiële en commerciële decoratie.

De creativiteit kan hier vrij worden gebruikt, maar om u te helpen hebben wij enkele tips voor u op een rijtje gezet van plaatsen waar deze tape kan worden geplaatst om een ruimte nog meer te verfraaien.

1. Plafond

LED-strips zijn bondgenoten in het decoreren van pleisterwerk, creëren een hol plafond met ruimte om deze technologie in te voegen geeft uw omgeving moderniteit en raffinement. Kan een gevoel van diepte van omgeving veel groter maken.

2. Badkamers

Badkamerspiegels kunnen een geheel nieuwe look krijgen met het gebruik van LED stripverlichting. Deze indirecte verlichting creëert een nieuwe omgeving en vult uw inrichting aan.

De LED strip kan niet alleen achter spiegels worden gebruikt. Douchecabines krijgen ook een modern tintje door de verlichting met een LED-strip.

3. Gordijn ornamenten

De gordijnen en de LED-strip kunnen het perfecte duo zijn voor uw omgeving. Als ze strategisch worden geplaatst, kunnen ze verschillende sensaties en dieptes in de kamer creëren.

4. Werkbladen en planken

Op werkbladen en planken kunnen ook LED-strips worden gebruikt. In de keuken, het thuiskantoor of de slaapkamer geeft het decoreren van deze eenvoudige dingen die in het dagelijks leven onopgemerkt blijven, uw ruimte een decoratieve stiptheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *