MOTOR HUREN IN AMSTERDAM BIJ PRO MOTORVERHUUR

Wil je een motor huren in Amsterdam, dan ben je bij Pro Motorverhuur aan het juiste adres. Het huren van een motor bij Pro Motorverhuur gaat heel eenvoudig via internet.

Ga naar de website van Pro Motorverhuur en klik in het hoofdmenu ‘Motor huren’. Op deze pagina vind je alle beschikbare type motoren op een rij. Elke motor heeft een plaatje en een eigen beschrijving, dus je kunt heel makkelijk beslissen welke motor je aanspreekt. Naast elke beschrijving staat ook heel handig de prijs voor de huur aangegeven. Al vanaf €50,- kun je een motor huren. De prijzen lopen op tot €130.

Je kunt kiezen uit de merken: BMW, Honda, Kawasaki, Suzuki en Yamaha. Alle motoren zijn te huren met rijbewijs A of A2.

EEN PAAR VOORBEELDEN VAN MOTOREN

Ben je een beginnende motorrijder dan is de Honda CBF500 een zeer geschikte keuze voor jou. Ben je meer ervaren en wil je on- en offroad met elkaar afwisselen, dan geeft de sportieve BMW F800 GS jou het ultieme motorgevoel. De motor is voorzien van motorbeschermbeugels en handprotectoren waardoor voel je je vrij voelt om een spannend avontuur tegemoet te gaan.

ESSENTIELE ACCESSOIRES VOOR DE VEILIGHEID

Vergeet niet naar de detailpagina te gaan van het gekozen voertuig. Hierop vind je alle accessoires die nodig zijn om veilig een rondje te gaan toeren. Want veiligheid is niet onbelangrijk wanneer je op hoge snelheid het asfalt berijdt. Een goede helm, een paar stevige handschoenen en leren kledij zijn een must. Naast de essentials voor jouw persoonlijke bescherming, kun je ook extra’s huren. Een slot is inbegrepen in de verhuurperiode. Wil je onbekend terrein gaan ontdekken, dan kun je voor €10 per dag een navigatiesysteem meenemen. Prettige toer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *