Loading

wait a moment

Motor rijden

Als je besluit om met je motor op pad te gaan moet je wel aan paar dingen denken. Één daarvan is het afsluiten van een verzekering. Zonder verzekering mag je namelijk niet de weg op. Los daarvan dekt het natuurlijk ook je mogelijke schade. Nou ga jij er natuurlijk niet vanuit dat je schade gaat rijden maar misschien rijdt iemand anders tegen jou aan. Of je zit bij een terrasje te genieten van een drankje en dan laat iemand je motor vallen op de stoep. En laat staan dat iemand je motor steelt. Voor al die dingen wil je een verzekering, maar ook puur voor het feit dat je mag rijden. 

Motor verzekeren

Zonder verzekering mag je zoals hierboven genoemd niet rijden dus moet je je motor verzekeren. Er zijn veel verzekeraars waar je uit kan kiezen dus het is altijd goed om motor verzekeringen te vergelijken. Welke verzekering past het beste bij jou, welke dekt de meeste kosten in geval van schade, heb jij de schade veroorzaakt, is de schade door een ander veroorzaakt, welke dekt de meeste kosten in geval van diefstal, allemaal belangrijke zaken om rekening mee te houden met het afsluiten van een motor verzekering. 

Goed op weg

Als je goed verzekerd bent kan je goed op weg zonder zorgen. Dat is toch het aller fijnste wat er is, op de motor zonder zorgen. Natuurlijk moet je nog steeds goed aangekleed op de motor, in een leren pak om je tegen vallen te beschermen. Daar krijg je lelijke wonden van als je niet goed bent beschermd. Verder moet je je natuurlijk ook aan de verkeersregels houden, daar beschermt een verzekering je niet tegen. En altijd goed opletten op de weg en andere bestuurders! Dat je verzekerd bent betekent niet dat er niks kan gebeuren. Verder veel plezier op de weg. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *