Snel en makkelijk je wagen verkopen, hoe doe je dat?

volvo wagen verkopen

Heb je een wagen voor de deur staan die je nog maar weinig gebruikt? Zonde! Je bent namelijk geld kwijt aan het onderhoud en aan de verzekering van de wagen. We kunnen ons daarom goed voorstellen dat je jouw wagen wil verkopen. Maar hoe doe je dat eigenlijk?

Via een opkoper 

In België zijn er ook een aantal opkopers van wagens. Een auto opkoper doet een bod op jouw wagen op basis van een aantal foto’s van het voertuig en informatie over onder andere de kilometerstand. Het voordeel van een auto opkoper? Ze doen vaak snel een bod. Je auto snel en makkelijk verkopen? Bezoek de gelinkte website hiernaast en voeg foto’s toe van jouw wagen. Binnen 24 uur ontvang je een bod op jouw wagen en kun je beslissen of je jouw wagen daadwerkelijk wil verkopen. Wist je dat de opkoper jouw auto ook komt ophalen? Dat is helemaal makkelijk!

Via een online marktplaats 

Veel wagens worden verkocht via een online marktplaats. Het kost vaak wel geld om een advertentie van jouw wagen op deze online marktplaats te plaatsen. Ook moet je de verkoop van jouw wagen verder zelf afhandelen. Belletjes van mogelijke kopers en afspraken maken om een proefrit te maken. Houd er rekening mee dat er mensen aan de deur komen om een proefrit te maken. We raden aan om altijd mee te gaan tijdens deze proefrit. Ook is het altijd aan te raden om te bekijken of de potentiële koper zijn of haar rijbewijs ook daadwerkelijk heeft. Kan hij of zij geen rijbewijs tonen? Dan is een proefrit ook niet mogelijk. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *