Loading

wait a moment

Tips voor het kopen van een tweedehands motor

motor kopen

Je hebt besloten dat je een motor wilt kopen voor de zomer. Even lekker ontsnappen van corona met een ritje op de motor. Uit onderzoek is gebleken dat meer 70% van de motorrijders een tweedehands motor koopt. Dit is natuurlijk niet zonder reden. Een tweedehands in vaak een stuk goedkoper en zijn meestal nog in goede staat. In deze blog geven wij je tips die handig zijn tijdens het uitzoeken van je tweedehands motor. 

Filteren tussen het grote aanbod

Het aanbod in tweedehands motoren is tegenwoordig enorm. Tussen al deze motoren zal voor iedereen wel een goede te vinden zijn. Twijfel je nog over een motor? Doe het dan gewoon niet want er zijn nog zoveel andere opties. Voordat je op zoek gaat naar motoren is het belangrijk om je wensenlijstje op orde te hebben. Waar moet jouw nieuwe motor aan voldoen? Denk hierbij aan je budget, het bouwjaar, km stand en vermogen. Wanneer je dit op orde hebt kan je gaan beginnen met filteren op het internet. Bezoek bijvoorbeeld de website van Arie Molenaar Motors.

De verkopen goed ondervragen

Je bent gaan filteren op het internet en je hebt een mooie motor gevonden die perfect aan je wensen voldoet. Toch betekent dit niet altijd meteen dat je binnen bent. Probeer tijdens het telefoongesprek alvast goed aan te voelen of de verkoper te vertrouwen is. Wanneer je een afspraak hebt gemaakt is het belangrijk om kritische vragen te stellen. Is er ooit schade gereden? Werkt de motor nog goed? Hoe zit het met opkomend onderhoud? Naast het stellen van kritische vragen is het ook een goed idee om iemand mee te nemen naar de afspraak. Zo kan er haast niks meer misgaan!

Bekijk ook: 

KTM motor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *