Voordelen van houten transportkisten

Heb je een pakketje dat zorgvuldig geëxporteerd moet worden naar het buitenland? Dan is het verstandig om na te denken over de manier hoe je dit pakketje in gaat pakken. Er zijn heel veel verschillende soorten pakketten. Je hebt bijvoorbeeld kartonnen dozen, houten transportkisten, briefpost of exportkisten van kunststof. In dit artikel noemen we de voordelen van de exportkisten die van hout zijn gemaakt. 

Kan tegen een stootje

Een exportkist van hout is robuust gemaakt. Hierdoor kunnen deze kisten wel tegen een stootje. Ze zijn ook gemaakt zodat een flinke klap geen schade aan het getransporteerde product zal opleveren. 

De kisten zijn op maat te maken

Soms moet er een product naar het buitenland worden geëxporteerd die niet in een normale transportdoos past. In dit geval is een houten transportkist een goed alternatief. De houten kisten zijn namelijk op maat te maken naar de omvang van het product. Hierdoor kom je niet in de knel met de standaard afmetingen van normale manieren van transport. 

Snel te monteren 

De houten kisten zijn zo gebouwd dat ze snel en eenvoudig in elkaar zijn te zetten. Ook het afbreken gaat snel en gemakkelijk. Daarnaast kan de deksel van de houten exportkisten gemakkelijk en veilig de kist sluiten. 

Beste transportmethode voor zwaardere verzendingen

Wanneer een product heel zwaar is, is het moeilijk om een geschikt transportpakket te vinden. Zo’n zwaar product kan snel beschadigd raken door de verzending. Een houten kist is hierbij de beste oplossing. Het biedt bescherming aan de zwaardere verzendingen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *