Wat moet je weten over de Dodge Ram?

In tegenstelling tot de bekende Dodge Viper is de Dodge Ram 1500 een grote pick-up truck van het Amerikaanse merk Dodge. De auto kan gebruikt worden als auto van de zaak, maar is ook zeer geschikt om gewoon mee te rijden. Met een grote laadruimte komt u nooit ruimte tekort. De Dodge Ram is tegenwoordig een erg populaire auto en steeds meer mensen gaan richting een Dodge Ram dealer om er eentje aan te schaffen. In deze blog vertellen wij je meer over de Dodge Ram. Direct een dealer bezoeken? Kijk op de website van Selles Auto’s.

Wat is Dodge?

Dodge is een Amerikaans automerk dat in 1914 is opgericht door de gebroeders Dodge. Enkele jaren later nam Chrysler het bedrijf over. Dodge is beslist een groot bedrijf in de Verenigde Staten, beroemd om zijn gewone auto’s en lichte vrachtwagens. Sinds 2011 worden Ram-trucks verkocht onder hun eigen merknaam in plaats van Dodge.

Specificaties

De laadruimte van de Dodge Ram 1500 is 1,71 meter lang en 1,69 meter breed. Daardoor voldoet hij aan de voorwaarden van een grijze kentekenplaat, wat de auto qua kostprijs aantrekkelijker maakt. Want als je de auto op de gele kentekenplaat wilt zetten, is het geen goedkope auto. De wegenbelasting en benzine kosten zijn hoog, en de aanschafprijs is niet laag. Een occasion lease maakt de auto dan wel weer aantrekkelijker. Toch denken wij dat deze auto zijn prijs meer dan waard is. De auto heeft namelijk een fantastische uitrusting met alle nieuwe technische snufjes die je je maar kan wensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *